Go to top

YDELSER

Ydelser

Attachment image #1427

Overblik over din økonomi

  • Gennemgang af økonomi med faste rapporter ift. budget og historik.
  • Analyser og initiativer til at skabe bedre indtjening og likviditet.
  • Analyser og beregninger ved investering i biler, ejendomme, maskiner m.m.
  • Brug mig som sparring ift. bogholder, revisor og bank

Attachment image #1426

Udvikling af din virksomhed

  • Sparring og initiativer til effektivisering af administration, systemvalg og digitalisering.
  • Etablering af værktøjer til tidsbesparing eller forbedret kvalitet til f.eks. tilbudsberegning, debitoropfølgning m.m.
  • Sparring til at skaffe kapital og realisere din virksomheds vækstplaner
  • Sparring ift. strategi, ledelse, HR og Salg.

Attachment image #1429

Risikoprofil

Udarbejdelse af risikoprofil eller blot sparring omkring risiko kan være et vigtig element i udviklingen af din virksomhed.

Er der kunder, leverandører, ansatte eller maskiner som du er særligt afhængige af? Hvad gør du hvis disse elementer i din virksomhed pludselig bliver ramt af noget uforudset? Afklaring af risiko kan gøre en virksomheds svagheder til styrker.

Attachment image #1428

Sparring

Sparring på overordnet plan. Ved specialiserede opgaver eller større projekter bruger jeg mine samarbejdspartnere eller jeg hjælper med at finde den rigtige leverandør.

RESSOURCE OPTIMERING

Har du store variable omkostninger til f.eks. personale eller eller forbrug i dine køretøjer? Er din økonomi afhængig af at du leverer høj service og kvalitet? Jeg har en bred palette af praktiske værktøjer samt stor erfaring til optimering af ressourceforbrug. Til forskel på effektivisering efter “grønthøster metoden”, er fokus på at service og medarbejdertilfredshed bevares, hvilket gør at der kan skabes varige forbedringer kvalitet og service for pengene. Jeg tilbyder et samarbejde, der passer til dine behov, og som sikrer at jeg opnår den nødvendige indsigt i din virksomhed. Rådgivning kan omfatte faste i møder, udarbejdelse af materiale eller at jeg har min faste gang i virksomheden i et aftalt tidsrum. Løsningen tilpasses over tid så den passer til dine behov, ønsker og økonomi.

Troels Dyhr Leighton rådgivning

KAPITALCOACH

Som kapitalcoach tilbyder jeg sparring om hvordan en virksomhed kan realisere en vækstplan. Jeg hjælper med at optimere driften ved f.eks. at etablere budget, finansieringsbehov, risikostyring samt finansieringsstrategi, hvor jeg lægger særlig vægt på at virksomheden er klar til vækst og de muligheder, som findes for at realisere kapital internt, udnyttes. Endelige bidrager jeg i dialog med långivere eller investorer. Har din virksomhed CVR-nummer i Vordingborg, Guldborgsund eller kan din virksomhed formentlig opnå 2/3 tilskud til rådgivning. Via @Bedre Indtjening tilbyder jeg at etablere vækstplaner fra grunden.

BUDGET OG RAPPORTERING

Jeg har stor erfaring og viden om at etablere og udvikle effektive budget og rapporteringsprocesser. Jeg bidrager med design og udvikling af såvel modeller som processer. Det er afgørende at budgetter og rapportering følger op på de væsentlige nøgletal for virksomheden, men samtidig ikke bliver besværlige og dyre processer for virksomheden.

Reference

Jeg har brugt Troels fra Dyhr Leighton rådgivning. Det har været fantastisk. Før var mit budget baseret på min mavefornemmelse og tog ikke højde for likviditet og andre detaljer, der jo i virkeligheden er en stor risikofaktor i en vækstvirksomhed som vores. Nu har jeg fået et budget, der er baseret på faktiske tal fra E-conomic og kan opdateres automatisk. Det er bygget til mit firma og giver mig det fulde overblik. Det giver sikkerhed for mig og min familie. Tak.
-Morten Matras, CEO, LeadDoubler
As a creative, I was not aware of harmful decisions I was taking in my freelance business. I’m grateful that I’ve met Troels, because he enabled me to take better decisions financially and minimise the risks. I’m hoping to work further with Troels and grow my freelance business into a STUDIØ.
-Giedre Bucyte, entrepreneur, STUDIØ
Jeg bruger Troels som sparringspartner. Han er god til at rette mit fokus mod de aspekter af forretningen der øger indtjeningen.
-Henrik Dybdahl, indehaver TheDybdahl Co.
Troels er en uvurderlig sparingspartner for Aqua Dulce Smykker. Jeg har måtte tage svære beslutninger og lavet mange ting om, men det har skabt resultater og gjort at min virksomhed er inde i en meget positiv udvikling.
-Janne Fisker, indehaver, Aqua Dulce
Dyhr Leighton Rådgivning har hjulpet mig i forbindelse med låneansøgning og bankbytte. Jeg skylder Troels stor tak for at skabe overblik over min virksomheders økonomi og risiko, så banken blev tryg ved engagementet. Jeg kan kun anbefale Troels til andre i lignende situationer.
Toke Montage IVS
Dyhr Leighton Rådgivning er en værdifuld sparingspartner for E-synergi. Vi har både fået hjælp med konkrete effektiviseringstiltag i driften, der straks kan ses på bundlinjen, samt med mere langsigtet analyse og udvikling, der bidrager til vi kan at udvikle forretningen på længere sigt.
E-Synergi