Go to top
OM

OM

Efter en årrække med succes i en række større virksomheder, besluttede jeg mig for at gøre en forskel for flere virksomheder og mennesker. Min mission er gøre en forskel ved at hjælpe med at skabe vækst og fremgang for de virksomheder jeg rådgiver.

Jeg hjælper såvel store som små virksomheder med at opnå bedre resultater. Jeg har en praktisk tilgang og skaber varige forbedringer med værktøjer og læring. Jeg rådgiver i gennem hele forretningsprocessen, uanset om det drejer sig om at skabe overblik via bedre økonomisk styring, effektivisering af administration og driftsprocesser, bedre risikostyring, forretningsplaner eller forbedring af ressourceplanlægning .

Referencer

Jeg bruger Troels som sparringspartner. Han er god til at rette mit fokus mod de aspekter af forretningen der øger indtjeningen.
-Henrik Dybdahl, indehaver TheDybdahl Co.
Troels er en uvurderlig sparingspartner for Aqua Dulce Smykker. Jeg har måtte tage svære beslutninger og lavet mange ting om, men det har skabt resultater og gjort at min virksomhed er inde i en meget positiv udvikling.
-Janne Fisker, indehaver, Aqua Dulce
Dyhr Leighton Rådgivning er en værdifuld sparingspartner for E-synergi. Vi har både fået hjælp med konkrete effektiviseringstiltag i driften, der straks kan ses på bundlinjen, samt med mere langsigtet analyse og udvikling, der bidrager til vi kan at udvikle forretningen på længere sigt.
E-Synergi