Go to top
OM

OM

Efter en årrække med succes i en række større virksomheder, besluttede jeg mig for at gøre en forskel for flere virksomheder og mennesker. Min mission er gøre en forskel ved at hjælpe med at skabe vækst og fremgang for de virksomheder jeg rådgiver.

Jeg hjælper såvel store som små virksomheder med at opnå bedre resultater. Jeg har en praktisk tilgang og skaber varige forbedringer med værktøjer og læring. Jeg rådgiver i gennem hele forretningsprocessen, uanset om det drejer sig om at skabe overblik via bedre økonomisk styring, effektivisering af administration og driftsprocesser, bedre risikostyring, forretningsplaner eller forbedring af ressourceplanlægning .

Referencer

Jeg har brugt Troels fra Dyhr Leighton rådgivning. Det har været fantastisk. Før var mit budget baseret på min mavefornemmelse og tog ikke højde for likviditet og andre detaljer, der jo i virkeligheden er en stor risikofaktor i en vækstvirksomhed som vores. Nu har jeg fået et budget, der er baseret på faktiske tal fra E-conomic og kan opdateres automatisk. Det er bygget til mit firma og giver mig det fulde overblik. Det giver sikkerhed for mig og min familie. Tak.
-Morten Matras, CEO, LeadDoubler
As a creative, I was not aware of harmful decisions I was taking in my freelance business. I’m grateful that I’ve met Troels, because he enabled me to take better decisions financially and minimise the risks. I’m hoping to work further with Troels and grow my freelance business into a STUDIØ.
-Giedre Bucyte, entrepreneur, STUDIØ
Jeg bruger Troels som sparringspartner. Han er god til at rette mit fokus mod de aspekter af forretningen der øger indtjeningen.
-Henrik Dybdahl, indehaver TheDybdahl Co.
Troels er en uvurderlig sparingspartner for Aqua Dulce Smykker. Jeg har måtte tage svære beslutninger og lavet mange ting om, men det har skabt resultater og gjort at min virksomhed er inde i en meget positiv udvikling.
-Janne Fisker, indehaver, Aqua Dulce
Dyhr Leighton Rådgivning har hjulpet mig i forbindelse med låneansøgning og bankbytte. Jeg skylder Troels stor tak for at skabe overblik over min virksomheders økonomi og risiko, så banken blev tryg ved engagementet. Jeg kan kun anbefale Troels til andre i lignende situationer.
Toke Montage IVS
Dyhr Leighton Rådgivning er en værdifuld sparingspartner for E-synergi. Vi har både fået hjælp med konkrete effektiviseringstiltag i driften, der straks kan ses på bundlinjen, samt med mere langsigtet analyse og udvikling, der bidrager til vi kan at udvikle forretningen på længere sigt.
E-Synergi